Producten

Hond

 | 

Dekens


Back on Track Hondendeken

Back on Track HondendekenDe deken is gemaakt van zwart polyester welke waterafstotend en ademend is. De deken is gevoerd met de keramische stof aan de binnenkant. Er bevinden zich reflectoren aan beide kanten van het deken. Het is mogelijk om de opening rond de kop en aan de schoft te verstellen voor een optimale pasvorm. Elastische bilkoorden aan de achterkant. Opening bij de nek om de riem te kunnen vastmaken. Ritssluiting voor de staart in het geval de staart omhoog staat.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.


€ 61.00
Aantal  Back on Track Maasdeken voor Honden

Back on Track Maasdeken voor HondenDe maasdeken is gevoerd met de keramische stof aan de binnenkant. Het net vormt zich makkelijker naar het lichaam dan andere minder elastische stoffen en is daardoor handiger aangaande pasvorm. Dit heeft als gevolg dat honden die vaak geen deken om willen hebben, deze lichte deken wel willen accepteren. De deken kan gebruikt worden onder andere dekens of wanneer men een dunne en handige deken wil tijdens de trainingen, na een bad of wanneer regen de vacht heeft natgemaakt. De vacht droogt sneller omdat de vochtdoorlatendheid van de maasdeken maximaal is.
Reflectoren bevinden zich aan de zijkanten. Het is mogelijk de opening voor de kop en aan de schoft te verstellen voor een optimale pasvorm.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.


€ 61.00
Aantal  Back on Track Regendeken voor Honden met Vulling

Back on Track Regendeken voor Honden met VullingDe regendeken voor honden is verkrijgbaar met- en zonder vulling.


€ 74.00
Aantal  Back on Track Regendeken voor Honden zonder Vulling

Back on Track Regendeken voor Honden zonder VullingDe regendeken voor honden is verkrijgbaar met- en zonder vulling.


€ 64.00
Aantal  Back on Track Windhondendeken

Back on Track WindhondendekenDe deken is gemaakt van zwart polyester welke waterafstotend en ademend is. Het deken is gevoerd met de keramische stof aan de binnenkant.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.


€ 85.00
Aantal